Pups van Djaya de Besos

embleem-nl

Week 2

week02 - 1

Djaya’s I-wondertjes – 1 week oud

Ohhhhhhh……het gaat zó snel!
Ca. een kwart van hun tijd bij ons zit er al weer op…..au!!

Wat is het toch telkens weer fijn en een opluchting wanneer alles goed gaat : groeien goed, schuifelen al lekker de geboortebox door en laten af en toe flink van zich horen. Net als bij vorige nestjes liggen ook deze I-wondertjes graag in bet-bet-overgrootvader Hijo’s mand > ik vind er altijd wel één in!
En dat met of zonder mams > maar wel altijd met ‘wondertje nr. 10’!

Mama Djaya de Besos, overgrootmoeder Ròsa Ke-sera, oma I Besos di Ròsa en tante Hniña de Besos doen het ook prima , allemaal zitten ze al helemaal in het ritme van de wondertjes – van wat en hoe en wanneer!
Maar als ware commandotroepen liggen ze soms samen, soms alleen voor de ren en bewaken het fort …..
lijkt Amerika wel!

week02 - 2

mama Djaya laat niemand dichtbij komen

Deze week hadden we het vrouwtje van papa Xep op bezoek > als uitzondering mocht zij al even naar de wondertjes komen kijken! Volgens mij ging ze helemaal verliefd weer naar huis en vond ze ze erg mooi.
Zonder twijfel zien we haar gauw weer.

week02 - 3

Djaya’s I-wondertjes – 14 dagen oud

Zaterdagavond….stond Djaya er in de keuken opeens bij toen ik het eten voor de meisjes aan het klaarmaken was en…..heeft ze voor het eerst sinds de geboorte weer samen met hen gegeten : gewéldig was dat.

Hadden we eerder deze week al voor het eerst de nageltjes van de wriemelende wondertjes geknipt : op de laatste dag van deze tweede week vonden we dat ze toe waren aan wijziging van ‘het interieur van hun huis’> langzaam aan krijgen ze behoefte aan meer ruimte, en mama Djaya ook, wanneer ze ligt te voeden.
Zo blijft ze lekker dichtbij maar heeft ook zelf een rustig plekje vanwaar ze hen goed in de gaten kan houden wanneer ze dat wil.

week02 - 4

nieuw interieur

Voor de eerste dag van de derde week zijn er ook al plannen > knálroze plannen.

Maar hierover en meer ……… de volgende keer

week02 - 5

Djaya en haar I-wondertjes – 2 weken oud