Logo-schapendoes-kennel-hoeffaeckens-coco

C-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 10.11.2011

Dekmelding Geboorte W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8
logo

Geboorte

Na die práchtige ervaring in het prille begin van 2010, wilden we dat nog wel eens ervaren.

Dus had Ke-sera de Cocó’s Hijo op 12.09.’11 een romantisch samenzijn met een heer met de mooie naam Christobál Protector del Rebaño > zeg maar: Tobí. Alhoewel, romantisch kon het eerst niet worden genoemd. Zodra ze hem zag ontblootte ze haar – letterlijk en figuurlijk – schitterende, complete gebit om hem daarna alle hoeken van de boomgaard te laten zien. Zélfs met een appel was ze niet te verleiden.

week1-1

De volgende ochtend echter “love was in the air”. Met als resultaat de geboorte op 10.11.2011 (11.11 dus nét niet gehaald) van geweldige nieuwe Cocódotjes-wondertjes.

6 Lekkere mannetjes (dát was even schrikken) en 2 fraaie dametjes. Allen prachtige gewichten van rond de 300 gr., met een uitschieter naar boven van 335 gr. en één naar beneden van 230 gr.

geboorte2

Tijdens de geboortes – waarbij onze samenwerking weer net zo was als vorige keer – speelde op de achtergrond de muziek van een CD – ter viering van de dekking – gekregen van het baasje van papa Tobí, heel toepasselijk genaamd “Neues Spiel”. Met liedjes als “du bist die schönste” en een speciale versie van “ons” liedje “Que sera, sera”.

Net als vorige keer is ze een voortreffelijke mama en heb ik er in dat opzicht geen omkijken naar. Haar dochterlief Ròsa Ke-sera en haar papa Hijo mogen in de buurt komen, haar grootmoeder Cocó en pleegdochter Rubí is duidelijk gemaakt héél ver weg te moeten blijven. Zelfs de dierenarts die direct na afloop 8-ling + mams kwam controleren ging bijna zonder neus naar huis.

geboorte3

Deze pups zijn luidruchtiger dan die van haar vorige nestje, vanaf het begin lekker actief –schuiven zich in rap tempo de werpkist door– en behept met een zeer gezonde eetlust. En dochterlief doet haar uiterste best “mama’s liefste” te worden en komt voortdurend onder haar kin of op haar voorpootje liggen kroelen.

geboorte4

Opeens ging de knop om, wilde Ke-sera de Cocó’s Hijo weer op schoot en mochten ze allemaal kusjes komen geven.
Zo willen we het hebben.