Logo-schapendoes-kennel-hoeffaeckens-coco

C-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 10.11.2011

logo

Week 6

Zit er ook al weer op. Net als bijna mijn tijd met deze wondertjes. Jakkes.

week6-1

De ontwikkeling van de wondertjes zet zich goed voort, ze staan en lopen op stevige lange benen, de stembanden worden regelmatig uitgeprobeerd, ze beginnen een beetje met elkaar te knokken, ze spelen met elkaar en met speeltjes: ook hebben ze ontdekt dat uit sommige geluid kan komen. Na volop met de staartjes van de broertjes en zusjes te hebben gespeeld en er aan te hebben getrokken etc, hebben ze nu ontdekt zelf ook een staart te hebben: en maar ronddraaien in cirkels > zó grappig om te zien.

Helpen bij het schoonmaken blijft leuk, in de benen van het geboorte-vrouwtje klimmen is topsport en in haar neus bijten tijdens het knuffelen “gewoon lekker”. Eten doen ze als de besten: er blijft geen kruimeltje over. En indien wel dan is dat omdat ze die kruimeltjes graag met de hand gevoerd krijgen: mij hoor je niet klagen , doe dat graag.

week6-2

De chipper is geweest zodat ze nu officieel “geregistreerde rashonden” zijn.

De dierenarts is geweest voor de 1ste puppy-enting en het algehele gezondheids-onderzoek > alles allemaal prima in orde bevonden. Toch fijn wanneer dat officieel bevestigd wordt. Met beide situaties hadden ze geen van allen problemen, nee: ze vonden het allemaal wel interessant.

week6-3

Alle hondjes en baasjes/vrouwtjes zijn nu gekoppeld en iedereen is blij met mijn keuze. Enkelen hebben al voor het eerst bewust “hun” hondje kunnen vasthouden > maakt het toch anders.

Ook deze Cocódotjes-wondertjes van Ke-sera de Cocó’s Hijo zijn verrukkelijk.

week6-4