Logo-schapendoes-kennel-hoeffaeckens-coco

C-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 10.11.2011

logo

Week 7

Is voorbijgevlogen.
Het was dan ook een super-drukke week. Met meer bezoek per dag dan gewoonlijk omdat vanwege de feestdagen een aantal dagen afvielen. En we wilden toch ook wel starten met de rest van ons gewoonlijke programma. Mama Ke-sera de Cocó’s Hijo is helemaal gestopt met zogen en dat kan prima want alle wondertjes drinken en eten heel erg goed: de bakjes zijn eigenlijk altijd leeg. En dus.. plassen en p..pen ze ook erg goed. En dat mag het geboorte-vrouwtje dan opruimen. Leuk.

Ze hebben ook een eerste keer een dun stukje gedroogd rundvlees gehad om te kauwen en een dun pensstaafje mmm.

week7-1

Deze wondertjes gaan iedere dag in de WW. Echt. Nu al. Maar onze WW is een betere dan die andere hoor: bij ons betekent het “Wegen en Wassen”. En inmiddels hebben ze ook kennisgemaakt met de kam ietsje minder leuk, maar het mag wel.

Ook hebben ze een nieuwe behuizing gekregen: we hebben de Roebel-wondertjes ook naar de woonkamer verhuisd en nu staan beide nestjes gezellig naast elkaar.

De Cocódotjes-wondertjes hebben nu i.p.v. de werpkist een bench (om te wennen voor straks bij hun nieuwe baasjes/vrouwtjes) met daarvoor een weer grotere puppy-ren. Ze vinden het heerlijk. En inmiddels zijn tussen beide rassen de eerste kusjes uitgedeeld.

week7-2
week7-3

Ja, en dan de grote buitenwereld. Daar hebben ze ook mee kennis gemaakt: ze hebben al flink auto gereden, zijn aan de lijn in de achtertuin geweest en mochten dollen in de voortuin onder toeziend oog van alle groten en plezier van een aantal buren en mochten met mams en het geboorte-vrouwtje naar de Intratuin alwaar ze in een karretje werden rondgereden en door Jan-en-alleman geaaid en bewonderd.

week7-4

Komende week is alweer de laatste week.
Midden daarin de jaarwisseling: dan gaan dit keer de openslaande deuren open en zullen we zien of onze voorbereiding voldoende was.

Prettige Jaarwisseling en alle goeds voor 2012 wensen het geboortevrouwtje Joke Van Beek Cocó, Hijo, Ke-sera de Cocó’s Hijo & Ròsa Ke-sera + Gala & Rubí + 8 Cocódotjes-wondertjes + 6 Roebel-wondertjes

week7-5
week7-6
week7-7