Logo-schapendoes-kennel-hoeffaeckens-coco

C-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 10.11.2011

logo

Week 8

Laatste week en nog een beetje van de Cocódotjes-wondertjes.

Een beetje laat dit verslag maar soms is er onverwachte tegenwind waardoor iets niet eerder kan. Zo ook hier. Omdat onze berichtgeving zo abrupt stopte, maakten sommigen zich zorgen om ons en om ons welzijn. Geen zorgen: met ons allemaal was er niets aan de hand. Wij zijn van elkaar blijven genieten. De laatste week was – dat ene daargelaten – opnieuw een verrukkelijke en drukke week.

De Cocódotjes-wondertjes hebben zich dagelijks meer eigen gemaakt met het geurtje van hun nieuwe thuis, ze hebben de jaarwisseling rustig en vol verwondering doorstaan : allemaal zittend vlak voor de openstaande openslaande achterdeuren > grappig was dat ze allemaal gingen niezen van de kruitdampen en -stank. Ook zijn we weer volop de grote buitenwereld verder gaan verkennen.

week8-1

En toen kwam het moment waarop voor het eerst afscheid van een wondertje moest worden genomen: vréselijk is dat. Maar op een gegeven moment is het er tijd voor, dan moet zo’n kleintje naar een lief gezin waar veel van hem/haar kan worden gehouden en waar hij/zij zich kan gaan ontwikkelen en groeien en bloeien en mensen blij en vrolijk kan maken met zijn/haar aanwezigheid.

In 3 dagen zagen we 5 wondertjes vertrekken, de week er op nog één en de week daarop de laatste 2. Toen was Ke-sera de Cocó’s Hijo weer “wondertjes-loos”. En ze vond dat prima.

week8-2
week8-6
week8-3
week8-7
week8-4
week8-8
week8-5
week8-9

Al deze 8 tot 10 weken hebben de meesten er aan gedacht bij hun bezoek ook aandacht aan mijn andere honden te schenken door bv. iets lekkers voor ze mee te nemen (of voor mij.) daarvoor mijn hartelijk dank. Dat ook aan hen gedacht werd deed me echt goed.

Wij wensen onze wondertjes een fijn en gelukkig leven in hun nieuwe thuis en hopen regelmatig te worden geïnformeerd en foto’s te krijgen. Wanneer zij – en waarom zou dat niet het geval zijn : zij zijn immers zwaar erfelijk belast – hun nieuwe baasjes en vrouwtjes maar half zo blij en gelukkig maken als ieder van mijn honden dat mij doet dan zijn dat heel grote bofkonten. Alle goeds.

week8-10