R-nest Rubí d.d. 29.11.2011

logo

Geboorte

Net als mama Gala, begon Rubí rond dag 58 te “sputteren” en deed ze er bijna net zolang over tot ze aan de echte klus begon. De nacht voor de geboorte, sliep ik bij haar voor de werpkist op een luchtbed, zij lag in de werpkist. d.w.z. even. Want mevrouw wilde bij het vrouwtje liggen: lepeltje-lepeltje, hoofd op mijn arm nog wel. Nou dat mocht hoor, het eindigde er alleen mee dat zij op het luchtbedje lag en het vrouwtje ernaast op de harde grond. Verschil moet er zijn hè. In de nacht van dag 60/dag 61 werden dan eindelijk haar wondertjes geboren: 2 heren en 4 dames. De allereerste Roebel-wondertjes zijn een feit.

geboorte1

De eerste dag had ze wat moeite haar ritme te vinden maar toen opeens was ze een moedertje “in optima forma”. De Roebel-wondertjes groeien vanaf het eerste moment als kool. Ook papa Shari en zijn baasje en vrouwtje zijn súper trots op de weelde die aan het bestand is toegevoegd. Ingaande dag 4 zie je dat Rubí haar ritme helemaal heeft gevonden, gaat ze af en toe ook lekker alleen naast de werpkist liggen en loopt ze lekker heen en weer te drentelen.

geboorte2

Inmiddels zijn alle toekomstige baasjes en vrouwtjes benaderd en iedereen is blij en enthousiast. Ook heeft iedereen een naam uit onze lijst mogen kiezen en de papieren zijn vandaag opgestuurd naar de Raad van Beheer en liggen nu dus officieel vast. De eerste afspraken met de a.s baasjes/vrouwtjes zijn ook al gemaakt > we zien uit naar de reacties wanneer ze onze prachtige Roebel-wondertjes in het echt zien.

geboorte3