R-nest Rubí d.d. 29.11.2011

logo

Week 3

Zit er weer op.
En ook nu weer veel ontwikkelingen mogen meebeleven: 1ste ontworming prima doorstaan. De beentjes worden intensief gebruikt om in rap tempo door de bak te “zwalken”, de oogjes zijn prachtig en ze kunnen je daarmee áánkijken. Ja, en sinds gisteren zijn er ook tandjes te bespeuren: vooralsnog alleen in de bovenkaak maar onderin staan ze op doorbreken. Arme Rubí.

Ons lieve kleine Gossenmeisje heeft veeleisend kroost. En ze hoeven maar te kikken of ze staat op en gaat er weer naar toe. Een zeer lief moedertje.

week3-1

De eigenaren van papa Shari zijn op bezoek geweest en waren zeer verheugd met deze nakomelingetjes: “wunderschön” werden ze bevonden, mooie kleuren, práchtige hoofden. Ja, net als dat haar eigen kroost haar prachtige hoofd heeft geërfd, onze lieve oma Gala heeft dat ook aan haar kleinkinderen prima doorgegeven, geen twijfel aan, valt een ieder op.

week3-2

Zoals gezegd: Rubí heeft veeleisend kroost, ook nog eens zéér ondernemend. Waar ik ze inmiddels allemaal wel niet heb weggeplukt; onder kasten, onder het fornuis, midden in de kamer en maar bléren hè. Ze kúnnen een geluid produceren ongelooflijk. Rubí is weer volop goede maatjes met haar pleegmama Ke-sera de Cocó’s Hijo, ze zijn gewoon weer lekker samen, gaan bij elkaars pupjes op bezoek en eten samen in de keuken. Ook de ander Schapendoezen komen lekker buurten en mogen knuffels geven. Maar Rubí let heel goed op. Wanneer er bezoek is houden we de beide mama’s en de anderen gescheiden: niet nodig onnodige onrust te creëeren.

week3-3

Tot slot hebben ze de 1ste kleine puppy-ren voor de werpkist gekregen.

De komende week wordt ook weer spannend. Allereerst de tandjes in de onderkaak die zich nog moeten tonen. En dan mogen ze van ander eten proeven dan de slagroom van mama Rubí. Het is tijd voor de Roebel-wondertjes hun tandjes in gemalen biefstuk te gaan zetten.

week3-4