H-nest I Besos di Ròsa d.d. 20.11.2018

logo

Week 4

week 4 foto 1

3 weken oud

De 4de week, is altijd een overvolle week en een week vol veranderingen : zo ook week 4 van de
H-wondertjes. Ze groeien als kool, hebben allemaal tandjes, kunnen horen en reageren dus op wat er in huis gebeurt, zijn begonnen elkaar te ontdekken : in mondjes happen, aan staartjes en oortjes trekken – en langzaam aan komt er interesse in de speeltjes en knuffels.

Djaya de Besos wordt steeds vrijer in haar gedrag met de kleintjes, maar is uiterst voorzichtig : zó lief om te zien. Wel geeft ze aan behoefte aan meer aandacht van mij te hebben en komt dan met haar grote witte aap op schoot of naast me liggen om samen gekroeld te worden.

week 4 foto 2

Djaya wil geknuffeld worden

Begin van deze week hadden we ook de eerste uitbrekers – daardoor werd het dan ook tijd om hun ‘huis’ aan te passen!

week 4 foto 3

de eerste uitbreker

Doordat de plank uit de werpkist is gehaald hebben ze nu meer ruimte. Ook liggen er trainingsmatjes in de puppyren en direct werd een begin gemaakt met ‘zindelijk worden’ > want ze deden gelijk plasjes op de trainingsmatjes, Slimme pupjes zijn het.

week 4 foto 4

andere inrichting

week 4 foto 5

1ste plasje op de trainingsmat

Ze worden nu ook bijgevoerd – nee : niet met ‘pap’…..hier beginnen we met zeer fijn gemalen biefstuk. En dat vinden ze lekker! Mijn vingers eten ze er bij op.. Ook een lepeltje kalfsleverworst wordt niet geweigerd, net als een lepeltje kwark.

week 4 foto 6

I Besos di Ròsa en haar wondertjes – 28 dagen oud

Meer ……… de volgende keer

week 4 foto 7

28 dagen oud