H-nest I Besos di Ròsa d.d. 20.11.2018

logo

Week 7

week 7 foto 1

6 weken oud

De eerste dag van deze week begon flistsend!
Ja echt, want het was Nieuwjaarsdag – en de eerste uren van het jaar is er altijd vuurwerk! Nou daar hebben de
H-wondertjes mee kennis gemaakt : eerst samen voor de openslaande achterdeuren en daarna één voor één op de arm van het Geboortevrouwtje in de achtertuin.
Ze hebben het geweld dapper doorstaan, geen gebibber, geen gepiep, gewoon rustig.

week 7 foto 2

vuurwerk kijken

Diezelfde dag hebben ze ook een nieuw huis gekregen : de werpkist werd opgeruimd en vervangen door een grote zwarte bench met een weer grotere ren. En ook weer andere speeltjes. Ze waren het wachten al gauw beu en gingen lekker een dutje doen Toen het klaar was gingen ze er direct lekker in spelen en even later lagen ze allemaal lekker te slapen in die grote bench. 

week 7 foto 3

Nieuw huis

Die lekkere H-wondertjes van ons….ze worden steeds mondiger en ondeugender!
Ook eten hebben ze geen hekel aan : wat er ook wordt voorgezet, het gaat schoon op > dit tot spijt van de schoonmaakploeg natuurlijk Ze krijgen inmiddels ook allerlei hondenlekkertjes en daarvan zijn de staafjes gedroogd rundvlees toch wel grote favoriet.

week 7 foto 4

rundvleessstaafjes snoepen

Morgen – op de 1ste dag van de 8ste week – hebben we een kennismakingsgesprek met iemand die geïnteresseerd is in ons mooie mannetje met het bruine bandje, onze Brownie. Hoe dat ook loopt, we doen het rustig aan, hij gaat niet overhaast met iemand mee.

week 7 foto 5

onze reutje “Brownie”

Alle families zijn deze zevende week voor het laatst op bezoek geweest.
De komende achtste week is voor onszelf > om nog even in alle – relatieve – rust van elkaar te genieten en ook gaan we de grote buitenwereld verkennen.
En dan……ja dan……..

Hierover en meer…..de volgende keer

week 7 foto 6

49 dagen oud en krachten opdoen