H-nest I Besos di Ròsa d.d. 20.11.2018

logo

Week 5

week 5 foto 1

4 weken oud

Onze Djaya de Besos heeft weer een lievelingetje! Dit keer is het het reutje met het zwarte bandje: gaat ze er bij om te knuffelen dan is hij het eerst aan bod, ligt ze er voor ( deurtje van de puppyren is altijd open ) dan lokt ze hem er uit > hij is daardoor dan ook ook het behendigst geworden in het eruit klauteren.

week 5 foto 2

Djaya bij haar lievelingetje

De puppyren is deze week met 1 element vergroot, ze hebben andere speeltjes er bij gekregen: waar ze mee rond kunnen lopen en waar ze aan kunnen trekken, maar we hebben hen ook een waterbak gegeven – het er uit drinken begint langzaam te komen > gaat dat goed dan wordt het tijd met de geweekte brokjes te beginnen.

week 5 foto 3

grotere huisvesting met waterbak en hangspeeltjes

Eten doen ze als de besten, wat je ze ook geeft het gaat er in als zoete koek. Ze groeien dan ook als kool, allemaal wegen ze ongeveer hetzelfde : een heel homogeen nestje – in alle opzichten.

week 5 foto 4

gevoerd worden

Tot slot van de week werden we min of meer overvallen door de plotselinge en eer vroege komst van de Chipper van de Raad van Beheer: op de laatste dag van de 5de week was het zo ver > hondje, chipnummer en stamboomnaam zijn nu gelinkt.
Na afloop waren ze uitgeteld, had dus duidelijk indruk op ze gemaakt Dit keer ging het echter wel zonder bloedvlekken of gepiep.

week 5 foto 5

uitgeteld

Maar om de week af te sluiten : het is deze week toch nog gelukt >>voor het eerst geweekte brokjes eten , allemaal uit eigen bak! Wwooww, dat was een belevenis en een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling.
Mijn meisjes waren blij dat ze eindelijk zo ver waren, want afwassen……kunnen en doen zij als de besten >> waar hoor je dat nu nog?! 

week 5 foto 6

netjes eten uit de bakjes

week 5 foto 7

schoonleeg

week 5 foto 8

de afwasploeg

Meer ……… de volgende keer

week 5 foto 9

I Besos di Ròsa en haar wondertjes – 35 dagen oud