H-nest I Besos di Ròsa d.d. 20.11.2018

logo

ONVERWACHT IS 1 REUTJE WEER BESCHIKBAAR

info@hoefflaeckens-coco.nl of 00-31-33-2535467

Week 6

week 6 foto 1

5 weken oud

We hadden een fijne rustige kerst en hebben in alle opzichten genoten van onze 8 H-wondertjes. Wondertjes die nu razendsnel groeien en zich in rap tempo ontwikkelen tot echte hondjes: ondeugend, ondernemend en lief.

week 6 foto 2

het kerstontbijt voor de H-wondertjes

Ze hebben elkaars staartjes en oortjes ontdekt : waar je aan kunt hangen en aan kunt trekken > heftig geschreeuw dus. En lopen vol trots met allerlei speeltjes rond te sjouwen. Vooral een bal met een – gelukkig beschaafde – piep is favoriet.

week 6 foto 3

grotere huisvesting met ( piep ) ballen

In de loop van de week bleken ze ineens uit de werpkist te kunnen klimmen en liepen ze alsof dat normaal was door de kamer te snuffelen en te doen. Heb ik nog maar even snel de zijplankjes uit de werpkist gehaald…..het wordt tijd voor een andere behuizing!
En foto’s maken wordt ook steeds moeilijker want het is me een gedartel en gedol.

Eten doen ze als de besten en inmiddels hoeven de brokjes ook niet meer te worden geweekt > als er maar wat lekkers bij zit, zoals pens of kwark.

week 6 foto 4

aan de maaltijd

Het was ook de week waarin de keuze moest worden gemaakt welk hondje het beste geschikt was voor welke familie: gelukkig werd daar door iedereen – op één na – heel positief op gereageerd. Zijn altijd toch spannende telefoontjes maar gelukkig kennen we elkaar inmiddels een beetje en begrijpen de a.s. baasjes ook het belang van het juiste hondje op de juiste plek.
Wie dat niet kan of wil begrijpen moet geen wondertje van ons willen hebben…..
1 reutje is dus weer beschikbaar.

week 6 foto 5

zo zoet, nog maar 2 weekjes bij ons

De zesde week en het jaar 2018 werd afgesloten met een bezoek van de dierenarts :> ja, ván de dierenarts, niet áán! Wij laten hem altijd thuis komen, dan is de eerste kennismaking met een arts rustig en positief.
Hij kwam de wondertjes controleren en hun 1ste vaccinatie geven >ze kwamen met vlag en wimpel door de keuring! Niks geen zaken die we niet willen, mannetjes die al hebben wat ze behoren te hebben, gaven geen kik bij het prikje. 

Tot slot hebben ze heerlijk met de dierenarts geknuffeld: 1ste les!

week 6 foto 6

alles ligt klaar voor de dierenarts 

Meer ……… de volgende keer

week 6 foto 7

I Besos di Ròsa en haar H-wondertjes – 42 dagen oud