B-nest Rubí d.d. 30.01.2016

logo

Week 2

week1-1

Einde van de 2de week alweer. Dat betekent dat 25% van de tijd dat de wondertjes bij ons mogen zijn al weer om is. Ik weet het: de a.s. baasjes en vrouwtjes gaat het te langzaam maar wij denken daar toch een beetje anders over op dit moment.

week1-2

Was mama Rubí de eerste 8 dagen niet uit de werpkist weg te slaan in de nacht van dag 8 op dag 9 bleek het opeens tijd te zijn even apart te gaan liggen, de mandjes in de woonkamer weer even overhoop te gooien, in de keuken te gaan rollebollen en lekker naast de bank te gaan liggen waarop het vrouwtje ligt en op dag 10 wilde ze ‘s morgens opeens samen met de anderen weer in de keuken eten en tussen de middag weer gewoon met de anderen mee uit. Alles dus weer lekker gezellig gewoon.

week2-3

Wij denken toch echt dat Rubí 5 pups niet genoeg vind waarom? Nou iedere keer weer ligt ze samen met de vijfling en een bruine beer: die hoort er gewoon bij. Haal ik hem weg dan harkt ze hem er gewoon weer bij. De wondertjes liggen inmiddels ook lekker verspreid door de werpkist, hebben hun geboortegewicht bijna verdrievoudigd en op dag 10 kon echt niet langer worden gewacht met een 1ste x nageltjes knippen. Ze zijn intussen ook zo ver dat op waggelende beentjes door te werpkist wordt geschuifeld ook al tuimelen ze telkens weer om.

week2-4

Deze week was het ook zo ver dat de a.s. baasjes en vrouwtjes een 1ste x op bezoek mochten komen. Spanning ten top dus want vinden zij ze wel net zo leuk als wij. Welnu: dat vonden ze. De komende bezoeken zullen we gaan starten met de inhoudelijke gesprekken, want er komt natuurlijk wel wat kijken bij een leven met – opnieuw – een pup.

Tja en dan staat er voor de wondertjes ook weer wat nieuws op de agenda komend weekend > daarover volgende week meer.

week2-5