B-nest Rubí d.d. 30.01.2016

logo

Week 4

week4-1

Deze vierde week was gewoon een fijne week. De wondertjes worden nu echte hondjes en dat is gewoon leuk. Op hun inmiddels stevige beentjes verkennen ze de ruimte die ze tot hun beschikking hebben en zitten ze elkaar – zo goed en kwaad als het gaat – achterna. Ook hebben we de 1ste uitbreker uit de puppyren gehad.

Ons jongste Schapendoesje Besos is weer helemaal in een “puppies-mood”, ofwel helemaal verliefd. Ze is er niet bij weg te slaan: ligt er bij, ligt voor de puppyren of op de hocker er naast. Ook dit keer komt de liefde van twee kanten, want zodra ze er bij is komen ze gelijk naar haar toe om samen te gaan spelen en kroelen. En Rubí vond alles wat ze doet goed.

week4-2

Ook de B-wondertjes van Rubí zijn heerlijk rustige mannetjes, echte knuffelkonten met heel vriendelijk gedrag. Eten doen ze als de beste, tot nu toe gaat alles er in als koek. Ze komen dan ook allemaal heel goed aan: alleen zijn ze niet de zwaargewichten van de vorige keer. Inmiddels spelen ze met elkaar en met speeltjes, af en toe wordt er ook gemopperd. Maar ‘s nachts dán zijn ze pas geweldig.

Mama Rubí geeft ze nog maar 1 à 2 x per nacht te drinken > wat het ook voor haar rustiger maakt.

week4-3

Rubí was en blijft heel makkelijk met alles. Ze is dit keer een beetje afgevallen > wat ze goed kon hebben want er was van het U-nestje van 2 jaar geleden “nog wat overgebleven”, haar vacht is nog steeds prachtig alhoewel ze dit keer, anders dan beide vorige keren, wel wat haar verliest en kammen moet echt om de dag gebeuren. Eten en drinken doet ze weer samen met de anderen, ze drinkt alleen tussendoor water uit de waterbak in de puppyren. Ook gaat ze deels al weer samen met de anderen of met Hijo uit.

week4-4