B-nest Rubí d.d. 30.01.2016

logo

Week 3

week3-1

Zó is er al weer een week omgevlogen. Deze week begon met de ontvangst van ‘hoog bezoek’ . De baasjes van papa Fero kwamen onze wondertjes bewonderen en waren net als wij héél blij met deze 5 prachtige krachtige mannetjes. De wondertjes worden nu ook echte hondjes. Ze lopen waggelend door de werpkist, ze laten hun mooie oogjes zien en de eerste tandjes zijn doorgebroken.

We hebben er een zanger bij, we hebben er één die wanneer hij wat wil zijn gewicht in de strijd gooit en ook is er één een echt “mama’s kindje’.

week3-2

Inmiddels is Rubí zo ver dat naast onze I Besos di Ròsa, ook Ke-sera de Cocço’s Hijo en Ròsa Ke-sera haar kroost van dichtbij mag bewonderen. Hijo vind er dit keer gewoon niets aan: hij blijft gewoon zijn gangetje gaan en laat het betuttelen en doen van het kroost dit keer aan de dames over. Rubí is en blijft een lieve, verzorgende mama, inmiddels gaat ze wel weer met de anderen een blokje om en eet ze 2 x per dag weer samen met de anderen.

week3-3

Zoals al gezegd: de wondertjes gaan nu hard. Bij tijd en wijle laten ze hun stemmetjes horen en ze klimmen te pas en te onpas over de rand van de werpkist om de wereld in de puppyren te verkennen.

week3-4

De komende week wordt spannend: we gaan hun leefwereld aanpassen aan hun leeftijd en kunnen én eens zien of er wat anders op het menu kan komen. Daarover en meer de volgende keer.

week3-5