Logo-schapendoes-kennel-hoeffaeckens-coco

R-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 01.02.2010

Dekmelding Geboorte W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8
Langgewacht... Nooit gezwegen...

Dekmelding

Na een hééél lange verloving tussen Ke-sera de Cocó’s Hijo en Mistral des Uns et des Autres.

Van-Hoefflaeckens-Coco-Mistral

zijn zij op 3 december 2009 “getrouwd”.

Van-Hoefflaeckens-Coco-Mistral3_1 (1)

Op 4 januari 2010 gaan we een echo maken.
Wanneer het ons gegeven is verwachten we de eerste dagen van februari 2010 pups.

Maandag 4 januari 2009: echo
De dag van de waarheid. Toen we in Italië waren voor de dekking heb ik daar een fles wijn van een lokale wijngaard gekocht en met mezelf afgesproken dat die leeg zou gaan nadat we de echo hadden gemaakt: ófwel uit verdriet ófwel om te vieren dat er pups gingen komen.

En … Nou de dag begon vréselijk. Nadat eerst een kennis had gebeld dat haar hondje leeg was gebleven, bleek dat ook het geval te zijn met de hond die voor ons aan de beurt was in Utrecht. Ik ging dus wel een beetje met de bibbers naar binnen.

Ke-sera de Cocó’s Hijo heeft -net als mijn andere honden- een heel goede bespiering. Tijdens het betasten spande ze ook nog eens haar spieren erg aan waardoor de dierenartsen geen pups konden voelen.

Dus … echo maken. En toen zagen we pupjes En mooi kloppende hartjes. Hoeveel? Geen idéé. Zien we wel wanneer ze geboren worden. Ke-sera de Cocó’s Hijo heeft een heel dikke kus op haar kleverige buikje gekregen. De fokster van de reu Mistral zei “súper”. The year could not start better”. En de eigenaar van de reu is “very, very happy”.

Die fles is aangebroken en de wijn smaakte verrukkelijk (ik geloof dat zelfs spiritus lekker zou hebben gesmaakt, sorry). Cocó, Hijo, Ke-sera de Cocó’s Hijo, Gala en Rubí kregen om het te vieren een héérlijke kluif.

Ke-sera Mistral Joke Van Beek