B-nest Rubí d.d. 30.01.2016

logo

Week 7

week7-1

Alweer een week weg nu gaat het menens worden, want de volgende keer… Daar hebben we het nog maar even niet over. Want er is genoeg te vertellen over deze 7de week. Die v.w.b. de wondertjes vol nieuwe ervaringen was. Door omstandigheden een beetje minder dan anders, maar desalniettemin.

Om de week mee te beginnen, kregen de B-wondertjes een nieuwe behuizing. De werpkist werd afgebouwd en nu staat er een hele grote bench met daar omheen een weer grotere puppyren. In eerste instantie vonden ze het maar niks maar na een poosje gingen ze de boel verkennen en lekker in de mandjes in de bench liggen slapen.

week7-2

Kattenkwaad uithalen is op dit moment hun favoriete bezigheid. Zoals uitbreken en de kamer gaan verkennen – met achterlating van wat je daar niet wilt zien – wanneer ik met de andere honden uit ben. Of intensief iedere letter uit de kranten lezen …. maar dan wel los van elkaar. Ook elkaar achterna zitten en plagen is fijn om te doen, zeker wanneer je zwaarder bent dan je tegenstander en weet dat je kunt winnen. De mand die in de ren staat is te vergelijken met de Ikea-ballenbak > alle geluid makende speeltjes gaan er in en dan maar lekker er doorheen rennen en springen: geeft veel lawaai dus lang leve de lol, zeker als ook de discobal nog eens gaat flikkeren.

week7-3

Tja, en het was natuurlijk ook tijd om met de grote buitenwereld te gaan kennismaken. Ze hebben inmiddels de nodige kilometers in de auto gereden en hebben de directe omgeving mogen zien vanuit een open vliegbench, Maar ook: ze zijn naar een Tuincentrum geweest > met zijn allen in de winkelwagen: de wondertjes bovenin en mama Rubí onderin, zo konden ze door anderen worden bewonderd en door allerlei vreemde handen worden aangehaald. 

week7-4

Ze zijn er inmiddels ook aan gewend ‘s morgens onze W, W B B B te ondergaan … Wat dat nou weer is? Eerst Wegen, dan Wassen van de Benen, Buik en Billen. Natuurlijk sluiten we die sessie af met een fijne kambeurt, we zijn al bijna zo ver dat ze er bij blijven staan: knap hè? Dan krijgen ze hun ontbijt: brokjes met kwark en zijn ze weer vies.

week7-5

Dat is het voor deze week. Voor de komende laatste week staat er nog het één en ander op het programma. Maar daarover meer de volgende – en laatste – keer.

week7-6