B-nest Rubí d.d. 30.01.2016

logo

Week 8

week8-1

Dit schrijvende, is ons huis weer schoon en ruikt het weer heerlijk fris. Want Rubí’s B-wondertjes zijn naar hun nieuwe families uitgevlogen.

Gedurende de 8ste week zijn de wondertjes ongelooflijk hard gegroeid. De ondeugd en eigenwijzigheid straalde er van af > goed gezond dus. Daar houden wij wel van want daarom kiezen we ook voor een hond van één van onze rassen: Schapendoes en Gos d’Atura Català.

week8-2

Op de valreep hebben ze iets mogen oefenen wat nog geen van hun voorgangers heeft mogen doen alleen thuisblijven, iederin een eigen bench au! Het was eerst een protest-gekrijs van je welste maar al snel held dat op en gingen ze hun lekkertje liggen opsnoepen onderwijl luisterend naar pianomuziek. Toen ik weer terug kwam lagen ze allemaal heerlijk te slapen. allemaal in aparte benches. Au!

De grootste lol hadden de andere honden deze laatste twee weken, wanneer die kleintjes ‘s ochtends in bad moesten > die maakten daar een geweldig waterballet van en afdrogen was een heerlijk spelletje kiekeboe spelen.

week8-3
week8-4

En toen kwam de laatste avond samen. Laatste keer samen avond-eten, laatste keer samen gaan slapen, laatste keer… Zo’n laatste keer eten moet dan ook speciaal zijn. Dan mogen ze in tegenstelling tot anders opeens samen uit één grote ronde bak eten > nou, dat vonden ze eerst maar heel gek, maar de trek won en dus werd lekker samen uit één bak gesmikkeld.

week8-5

Dan komt “D”-day de dag van vertrek, natuurlijk niet allemaal op één dag, maar één moet de eerste zijn. De eerste die vertrekt en de laatste zijn het moeilijkst.

Gelukkig hebben alle wondertjes fijne families getroffen die veel van ze willen houden en die zelfs niet opzien tegen die toch niet makkelijke eerste 6 maanden.