E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 1

week 1 foto 1

de net geboren E-wondertjes

Heb alle 9 weken lopen duimen dat ze niet op 23.10 zouden worden geboren Waarom? Omdat….

23.10 de verjaardag is van onze oh-zo-speciale Hijo en van zijn moeder Cocó Ròsa Ke-sera werkte mee en liet haar E-wondertjes op 21.10 het levenslicht zien Opnieuw deed ze er zeer lang over en opnieuw waren er zeer lange pauzes Na de eerste 8 dacht ik eigenlijk dat ze klaar was want er was al 5 1/2 uur niets meer gebeurd, dus gestart met alles opruimen en toen……kreeg ze weer weeën. Dus maar weer verder gegaan, na 10 was het echter gedaan. 3 mooie meisjes en 7 knappe mannetjes is het resultaat. Alle honden waren er weer gezellig bij, opnieuw zonder problemen, zelfs onze kleine Djaya de Besos die nog maar 7 maanden is schikte zich in de situatie : TROTS! De dierenarts kwam daarna direct moeder en kroost controleren en kon zonder aarzelen zeggen dat er geen enkel probleem was maar dat het er allemaal uitstekend uitzag.

De toen al bekende families die er één van zullen opnemen in hun gezinnen zijn de volgende dag gebeld en ook zij waren blij met hun komst en dat er één voor hen bij was. Voor enkele pups wachten we nog op de juiste lieve families.

week 1 foto 2

mams en net geboren È-wondertjes

De eerste week is het alleen goed opletten dat alles goed gaat en dat mams zich goed herstelt en voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt om haar kroost te kunnen verzorgen. Dat we samen aan het tijdelijk andere ritme gewoon worden en dat de andere honden ook fysiek met de kleintjes kennismaken.

Onze andere dames – van best al oud ( 11 ½ jaar ) tot nog heel erg jong ( 7 maanden ) – gedragen zich opnieuw wonderbaarlijk goed Ze lopen in en uit de open ren voor de werpkist maar respecteren de wil van mama Ròsa Ke-sera Onze kleine Djaya de Besos is echter nog het meest geïnteresseerd in wat er allemaal voor lekkers in de bakjes zit van Ròsa Ke-sera.

Opnieuw staat onze Hijo’s mand in de werpkist, daarin kan Ròsa Ke-sera heerlijk met haar kroost liggen. Alle 10 weten ze luidkeels aan te geven wanneer iets niet gaat zoals ze willen en dan verwacht Ròsa Ke-sera dat haar enige personeelslid direct komt.

week 1 foto 3

De komende dagen gaan we de eerste bezoek-afspraken maken ……spannend. Want zij kunnen niet wachten tot ze ze zien en wij …….hopen dat zij ze net zo geweldig vinden als wij dat doen. Ach …. kan het anders??? Nee toch!? Maar hierover en meer ……… de volgende keer

week 1 foto 4

1 week oud