E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 4

week 4 foto 1

3 weken oud

Wat een fantastische en overvol veranderingen was week 4 van de E-wondertjes Ze gaan nu zo hard, ze groeien als kool, hebben allemaal een mond vol tanden, zijn begonnen elkaar te ontdekken : in elkaars mondje happen en aan staartjes trekken – en beginnen ook interesse te tonen in de speeltjes en knuffels.

Onze jongste – Djaya de Besos is weg van ze en er bijna niet bij weg te slaan. Helemaal verliefd is ze op Brownie – het reutje met het bruine bandje : ze geven elkaar continu kusjes, geoon wanneer ze er even bij ligt of door de tralies.

week 4 foto 2

Djaya is verliefd ….. op Brownie

Deze week hebben ze ook wat meer ruimte gekregen : voorplank uit de werpkist en traningsmatjes in de puppyren. Ze vinden het geweldig en direct werd een begin gemaakt met ‘zindelijk worden’ > plassen etc deden ze gelijk op de trainingsmatjes, Slimme pupjes. 

week 4 foto 3

vernieuwde huisvesting

week 4 foto 4

1ste plasje op de trainingsmat

Begin van deze week zijn we ook begonnen bij te voeren : met zeer fijn gemalen biefstuk. En dat vinden ze lekker! Mijn vingers eten ze er bij op..

Grappig was van de week dat toen ik even niet in de kamer was er opeens een hevig kabaal was > ik en de hondjes die bij me waren snel terug en wat zien we in de woonkamer? Een mama Ròsa Ke-sera en een tante Rubí die half in paniek de kamer rondrennen met achter zich aan……..10 ondeugende wondertjes! De boeven waren uitgebroken en de 2 dames wisten er geen raad mee! Malle meiden.

week 4 foto 5

Ròsa Ke-sera en haar wondertjes – 28 dagen oud

Meer ……… de volgende keer

week 4 foto 6

28 dagen oud