E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 5

week 5 foto 1

4 weken oud

De liefde tussen onze nog maar 8 maanden oude Djaya de Besos en de E-wondertjes – haar ooms en tantes! – blijft onveranderd groot. Alleen is ze van de week ‘vreemd gegaan’ en lag ze opeens met het reutje met gele bandje te kroelen!! Ben blij dat ook zij zo’n lieverd is.

week 5 foto 2

Djaya onze ‘rattenvanger van Hamelen’

De wondertjes zijn zo langzamerhand toe aan het ook beginnen te eten van ( geweekte ) brokjes. Maar daarvoor moeten ze eerst wel goed water drinken anders is het voor mama Ròsa niet bij te benen, Dus hebben we deze week niet alleen een paar keer de puppyren met 1 element vergroot maar hen ook een waterbak gegeven – het er uit drinken begint langzaam te komen.

week 5 foto 3

grotere huisvesting met waterbak

Inmiddels eten ze ook lekkere kwark en een lepeltje kalfsleverworst laten ze ook niet aan zich voorbij gaan. Eind van de week was het zo ver : voor het eerst geweekte brokjes eten uit de voertray > jammer genoeg was de nieuwe tray er nog niet dus moesten we ons even behelpen met wat we in voorraad hebben aan trays > één van 8 en één van 2 = samen ook 10, of niet? Ze vonden het eerst maar raar : zo’n grote plank die in de ren werd gezet en waar een lekker geurtje vanaf kwam. Voorzichtig kwamen ze naderbij geslopen en toen, nou : zie maar! Schoon op ging het. Netjes hè? Zó doen we dat hier Zoals te doen gebruikelijk stond de afwasploeg al weer klaar….

week 5 foto 4

netjes eten uit de bakjes

week 5 foto 5

schoonleeg

week 5 foto 6

de afwasploeg

Foto’s maken van mams en kroost wordt steeds moeilijker want ze is er soms sneller weer bij weg dan dat ik de camera kan pakken.

week 5 foto 7

Ròsa Ke-sera en haar wondertjes – 35 dagen oud

Meer ……… de volgende keer

week 5 foto 8

35 dagen oud