E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 2

week 2 foto 1

1 week oud

En zó maar, alsof het niets is…..is de tweede week ook al weer voorbij!

Alles gaat heel goed in Casa Cocódotjes, met mama Ròsa Ke-sera, met haar 10 E-wondertjes en met de rest van de hondenfamilie : oma Ke-sera de Cocó’s Hijo, halfzus I Besos di Ròsa, nichtje Djaya de Besos en niet te vergeten tanteRubí! Ròsa Ke-sesa is een beschermende mama maar geen betuttelende, Besos is een lieve halfzus die regelmatig op bezoek komt om even te snuffelen en te knuffelen,, nichtje Djaya komt vooral kijken of haar oma Ròsa toevallig iets in de bakjes heeft zitten wat zij ook wel lust. De oudste van het stel – de oma Ke-sera – vind het allemaal wel goed, kijkt af en toe om de hoek en gaat weer lekker op de bank liggen. Tante Rubí let vooral op Ròsa ( die twee denken dat, en gedragen zich alsof ze zusjes zijn ) en knuffelt haar en gaat gezellig bij haar liggen. Het zijn ware lieverds.

week 2 foto 2

halfzus Besos komt op bezoek

Inmiddels zijn met de al bekende families de eerste bezoekafspraken gemaakt > zó spannend, voor beide partijen.

 In de loop van deze tweede week hebben de wondertjes goed vooruitgang geboekt, ze schuifelen inmiddels de werpkist door en zodra mams er bij komt en in de mand gaat liggen is die binnen de kortste keren gevuld… De wondertjes kunnen nu allemaal zelf een plasje doen Maar nog veel leuker : op dag 14 heeft het eerste wondertje zijn mooie oogjes laten zien! De komende dagen zal de rest volgen.

week 2 foto 3

We hopen dat zich voor de wondertjes waar zich nog geen familie voor heeft gemeld nu ook snel families zich gaan melden : het is toch zonde deze leuke periode te missen!! Maar hierover en meer ……… de volgende keer

week 2 foto 4

14 dagen oud