E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 3

week 3 foto 1

 2 weken oud

Zo lig, hang en zit je op je knieën om haar te helpen haar 10 wondertjes geboren te laten worden…en zo is ook de 3de week al weer voorbijgevlogen We begonnen deze 3de week met het eerste pupje dat zijn oogjes open had. Binnen een paar dagen hadden ze dat alle 10 >> zó mooi!

Ook is er voor het eerst op ze gepast : door een heel lieve en vertrouwde oppas. Waarom dat nou moest? Welnu : er stond een afspraak in de agenda voor de “wij-zijn-ca.-7-maanden-oud”-nestwandeling met 7 van de 8 D-wondertjes van I Besos di Ròsa en 1 van de 2 de Í-wondertjes van Rubí : het was een verrukkelijke wandeling! Onze Djaya de Besos en de mama’s Besos en Rubí mochten echter niet mee want nu houden we onze honden even weg van plaatsen waar veel honden zijn.

week 3 foto 2

de D-ondertjes van I Besos di Ròsa en de Í-wondertjes van Rubí

En toen was het ook tijd voor het gezelschap E-wondertjes om te laten zien waar ze hun beentjes voor hadden gekregen > het is zó grappig om ze eerst te zien waggelen en worstelen om overeind te blijven – binnen een paar dagen zijn ze echter in staat stevig op hun beentjes te staan en kunnen ze ook al snel lopen. Helemaal wanneer mams er bij komt.

week 3 foto 3

aan de waggel-wandel

week 3 foto 4

op weg naar mams

Ze worden steeds ‘mondiger’ en nieuwsgierig, reageren ook al op van alles. De eerste ‘uitbreker’ hebben we ook. Maar om de week mee af te sluiten heeft het eerste hondje tandjes : natuurlijk “mr Haantje de Voorste “!! Wie anders…..

Alle 10 zijn het lekkere druktemakertjes en hebben ze praats voor 10…

week 3 foto 5

Ròsa Ke-sera en haar wondertjes – 20 dagen oud

Meer ……… de volgende keer

week 3 foto 6

21 dagen oud