E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

logo

Week 8 en slot

week 8 - foto 1 - 7 weken oud en cornflakes snoepen....

7 weken oud

Dit is het laatste verslag van de nestperiode van Ròsa Ke-sera’s E-wondertjes Want op de 5de dag van de 9de week is ook het laatste wondertje uitgevlogen.

Een aantal van de activiteiten die voor deze 8ste week op het programma stonden konden helaas niet doorgaan vanwege de extreme weersomstandigheden : maar goed de de wondertjes nog hier waren :>stel je voor dat je ze in dat weer had moeten proberen zindelijk te krijgen….die arme kleintjes! Nee, dan lekker warm bij de hondenfamilie en Geboortevrouwtje zijn, veel beter.

Deze laatste week hebben we ze dan ook heerlijk verwend en uitgebreid met ze geknuffeld en er alles aan gedaan er voor te zorgen dat ze ons niet gaan vergeten! Ook hebben we ze in die week laten wennen aan het geurtje van de nieuwe familie > iedere avond even apart van de anderen naast de bank in een kleine vliegbench.

week 8 - foto 2 even apart

om de beurt even apart

De laatste avond samen mogen ze hier voor één keer uit één grote ronde bak eten. Die bak moest wel 3 x opnieuw worden gevuld > wat wil je met 10 stuks….

week 8 - foto 3 laatste avondmaal uit een grote ronde bak

Laatste avondmaal uit 1 grote ronde bak

Tja……en toen begon de uittocht. Zo zet je telkens nog een tray met 10 eetbakjes voor ze neer….zo ….is het over

week 8 - foto 4 nu nog 10

een grote tray met 10 volle bakjes

week 8 - foto 5 over en voorbij

en…. voorbij, leeg

Nu…..niet zoals anders…..’volgende keer’ Nu is de nestperiode van de E-wondertjes van Ròsa Ke-sera voorbij We hebben er volop van genoten.

Ons kleine dametje / hun nichtje Djaya de Besos heeft zich wonderwel gedragen en was niet bij ze weg te slaan >< ze bleef kroelen en toen ze groter werden : spelen > zo leuk! Halfzus I Besos di Ròsa was een uitstekende oppas. Oma Ke-sera de Cocó’s Hijo wordt oud en hield zich wat meer afzijdig. Tante Rubí was verliefd. En mama Ròsa Ke-sera was…..zoals altijd…..een fantástische mama. Mama Ròsa Ke-sera sluit met deze wondertjes haar ‘ik-krijg-pupjes-tijd’ af.  In dat opzicht is ook zij nu ‘met pensioen’!

week 8 - foto 6 een heerlijk 10-tal

8 weken oud – een heerlijk 10-tal