H-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 14.01.2013

logo

Slot

Één voor één hebben ze ons huis verlaten. De één na de ander is met zijn/haar nieuwe baasjes mee naar huis gegaan. Zij blij, wij wat verdrietig.

slot1

Dat vertrekken dat gaat hier heel rustig aan hoor, we doen dat met één,maximaal twee per dag. Tijd om in alle rust voor mama Ke-sera de Cocós’ Hijo en voor onszelf afscheid van betreffend wondertje te nemen, tijd om nog één en ander met elkaar te bespreken, tijd om in alle rust de er ook bij horende administratie af te werken. En dan moet natuurlijk de bagage van het ons wondertje ook worden ingeladen.

slot2

Maar goed: het was gewoon tijd. De wondertjes waren er aan toe de grote wereld te leren kennen en heel veel nieuwe dingen te leren. Denk echter niet dat het met ieder vertrekkend wondertje rustiger werd. Welnee, alleen leger. De andere zorgden wel voor het nodige extra kabaal. Vooral onze hekkensluiter “witte-de-wit”: hij kon er wat van Ja en dan opeens zijn er nog maar 3. Daar mogen we iets langer van genieten.  

slot3

En nu is het inderdaad wat rustiger, dit zijn de 3 minst luidruchtige van de 9. En dan kunnen we het tóch weer niet laten. Wat. Nou, wij zijn geen benchmensen. Dus een lekker groot en zacht kussen in de puppy-ren gelegd en ja hoor. Het zijn weer echte “Cocódotjes-nakomelingen” > ze gaan de bench niet meer in behalve om speeltjes te halen, maar liggen en slapen op het kussen.  

slot4
slot5
slot6

En dan is het opeens over en uit: allemaal weg. Zelf zit je nog helemaal in het ritme van … maar het hoeft niet meer. Eerst maar weer een heerlijke lange wandeling in het bos gemaakt en toen alles schoongemaakt en opgeruimd.

De anderen pakten ook direct het normale ritme en gedrag weer op en mama Ke-sera de Cocó’s Hijo heeft er vrede mee, wil veel knuffelen. Hoeft niet meer. Wij wensen al onze Cocódotjes-wondertjes van dit H-nest en hun nieuwe liefhebbende families heel, heel veel fijne gelukkige jaren samen.

slot7