H-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 14.01.2013

logo

Week 7

De week begon niet zo vrolijk, met een telefoontje va het vrouwtje van een broertje van onze Rubí – Barça (Gala’s Alvaro Van Hoefflaecken’s Cocó) was op zaterdag 23 februari verdronken. Vréselijk. Zo dicht ligt dus leven en dood bij elkaar. Zodra deze wondertjes zijn uitgevlogen gaan we op bezoek om bij te praten en af te sluiten.
Barςa (Gala’s Alvaro Van Hoefflaecken’s Cocó) *2009.06.14 – †2013.02.23


Maar goed week 7 van de huidige Cocódotjes-wondertjes. Nog maar 1 week (en voor sommigen + een beetje ) te gaan. Weer een bomvolle week, met vaak de laatste bezoeken van de a.s. baasjes en vrouwtjes, de chipper hadden we net gehad en dus stond nog op het programma: de dierenarts. Voor een goede controle van mama Ke-sera de Cocó’s Hijo en haar wondertjes en voor de laatste: hun 1ste puppy-enting. Welnu: ze hebben de keuring stuk-voor-stuk zonder problemen doorstaan > geen navelbreukjes, geen knikstaarten, schone oogjes, oren en kontjes en de mannen zijn “compleet” . Altijd weer fijn te horen dat het goed is. En over de toestand van mama Ke-sera de Cocó’s Hijo was hij verbijsterd en vol lof: hij had niet verwacht dat zij zich zo snel zo goed zou herstellen.

week7-1
week7-2
week7-3

Het hele stel groeit inmiddels als kool. Bovendien zijn ze stik-ondeugend en gaan ze geen van allen een potje knokken uit de weg: de dames net zo min als de heren. Daarna vallen ze de één na de ander om en slapen.  

week7-4

Vanmiddag heb ik ze mee de tuin in genomen > was heerlijk tuinierweer en voor hen weer iets nieuws. Welnu: dat was dus geen groot succes > ze vonden er namelijk niets aan en hebben de hele buurt bij elkaar geschreeuwd. Maar: de andere honden en ik zijn sterk geweest en hebben volgehouden De wondertjes echter ook.  

week7-5

De komende week wordt geweldig, dat weet ik zeker. Enig minpuntje is dat het onze laatste week samen is. Maar samen met mama Ke-sera de Cocó’s Hijo ga ik de wondertjes met de grote buitenwereld laten kennismaken. Een hoop werk en niet altijd even gemakkelijk maar óh zó leuk. 

week7-6