H-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 14.01.2013

logo

Week 3

Hang de vlag uit!

Vlag-1

Want Ke-sera de Cocó’s Hijo eet sinds woensdag haar eten uit mijn hand en drinkt gewoon weer uit de waterbak. Nadat ik dinsdagavond “vegetarisch hachee” had gegeten omdat Ke-sera de Cocó’s Hijo geïnteresseerd was in het vlees … is de knop blijkbaar omgegaan en zijn we op de goede weg. Wat een opluchting.  

week3-1

Ze heeft duidelijk iets meer energie en kan het nu dan ook opbrengen iets meer aandacht aan de pups te besteden en naast doen wat gedaan moet worden, ook gewoon lekker met ze te gaan liggen kroelen. Ook gaat ze weer fijn samen met de andere honden uit. Ze wil alle honden nog niet bij de pups hebben maar haar dochter Ròsa Ke-sera heeft inmiddels onbeperkte toegang tot “onze kant van de kamer”.

week3-2

De pups doen het goed, al hebben ze door de slecht start met mams een lichte achterstand vergeleken met anders. Maar inmiddels zijn alle oogjes open, waggelen ze op steeds sterker wordende beentjes door de werpkist en hebben ze hun eerste “andere” eten gehad. Wat ze trouwens wel erg lekker vonden en duidelijk naar meer smaakte. 

week3-3

En de eerste ontsnapping uit de werpkist hebben we ook al gehad. Je ziet nu ook langzaam de kleine verschillen tussen de hondjes ontstaan, de één een echt haantje de voorste, een paar anderen die hun zin krijgen door hun gewicht en kracht te gebruiken, de meisjes die “echte meisjes” zijn en zich ook zo gedragen. 

week3-4

Nu ze 3 weken oud zijn is het ook tijd om hun leefruimte wat te vergroten en dus is de afscheiding uit de werpkist gehaald en een deel vlak voor de werpkist met een kleine puppy-ren omheind > laat het feest maar beginnen.