H-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 14.01.2013

logo

Week 5

1 reutje wacht nog op een lieve nieuwe familie!

We hebben een heel erg drukke, maar heerlijke week gehad. Druk omdat er iedere dag wel 1 of bezoekende families en/of vrienden waren, heerlijk omdat het allemaal heel goed gaat. Mama Ke-sera de Cocó’s Hijo zit duidelijk beter in haar vel, is jolig en tierig en wil weer door iedereen worden aangehaald.

De Cocódotjes-wondertjes groeien als kool, eten als dijkwerkers, zijn lekker in beweging en worden alsmaar leuker. Het zijn zoals bij ons te doen gebruikelijk weer van de heerlijke knuffel- en kushondjes die het heerlijk vinden om te worden aangehaald > en dat door iedereen.

week5-1

Mama Ke-sera de Cocó’s Hijo staat al enige tijd te voeden en soms heeft ze haar kleintjes zo goed als helemaal onder haar vacht verstopt.  

week5-2

De leefruimte van de Cocódotjes-wondertjes is ook weer een beetje vergroot want nu ze alsmaar beweeglijker zijn moeten ze ook uit de voeten kunnen Ze genieten er volop van. Ook wordt al leuk met elkaar gespeeld en met allerlei speeltjes. Reageren op geluiden en geurtjes doen ze ook al, maar schrikken doen ze nergens van. Ook zijn ze begonnen me ‘s morgens te helpen bij het schoonmaken.  

week5-3

Het werd tijd en eindelijk was het opeens zaterdagavond zo ver: het hele stel drinkt water uit de waterbak. Dat betekent dat het nu binnenkort tijd wordt voor de geweekte brokjes. 

week5-4

Tja, en alsof dat nog niet genoeg was en we hebben er lang op moeten wachten maar de hele honden-familie is weer bij elkaar. Zondagavond ging ineens de knop om en mochten ook de laatste 2 – haar papa Hijo en onze Gos Rubí – er opeens gewoon bij. D.w.z. wanneer we onder ons zijn,met bezoek erbij vind ze dat nog een beetje te veel van het goede. Maar,mij hoor je niet klagen, ben reuze blij gewoon weer lekker samen te zijn. 

week5-5

Ja en brokjes eten betekent bij ons ook dat de bij ons altijd al gebruikelijke eet-tray er weer aan te pas komt. (grappig te merken dat ie opeens stilletjes op meer plekken in zwang komt > ach, goed voorbeeld doet goed volgen,zeggen ze dan toch). Het is natuurlijk altijd even afwachten of het kwartje gelijk valt, maar ook dit keer werd er direct keurig uit het eigen bakje gegeten, en voor een eerste keer brokjes en de eet-tray bleef er bar weinig over > het bevalt ze zo dus. Mama Ke-sera de Cocó’s Hijo en Rubí verzorgden daarna de afwas.

week5-6
week5-7
week5-8

De komende week moet worden besloten welk hondje naar welke familie gaat. Natuurlijk ben ik daar voor een deel al uit, nu de laatsten nog.

week5-9