M-nest Ròsa Ke-sera d.d. 02.03.2015

logo m

Slot

slot1

Wat een rust: alleen 2 dames, die het ook nog eens goed met elkaar konden vinden. Twee heerlijk knuffeltantes bovendien, die het heerlijk vonden ‘s nachts – samen met halfzusje I Besos di Ròsa – een poosje bij mij te mogen slapen. Oh shshs dat mogen de toekomstige baasjes eigenlijk niet weten want dat is natuurlijk wel een beetje verwennen. Ach moet kunnen hoor. Besos heeft van de laatste dagen met haar halfzusjes genoten.

slot2
slot3

En dan gebeurt waar je niet op rekent en waar je niet op hoopt één wondertje kwam na een paar dagen al terug: een klein ongevalletje van het nieuwe baasje die daardoor niet goed voor hem kon zorgen. We hebben het ‘s avonds laat direct in kleine kring bekend gemaakt en vroeg de volgende ochtend meldde zich een serieuze geïnteresseerde. De volgende dag zijn ze gelijk gekomen en waren verkocht. Omdat wij hun ouders kennen – die hebben al een hondje van ons: een zusje van onze I Besos di Ròsa – en wij van elkaar dus wisten hoe we hier in zitten en wat we van elkaar mogen en moeten verwachten – kon snel worden besloten dat de kleine man een nieuwe familie had. Héél fijn.

slot4
slot5

Zo konden we na 9 weken de pup-spullen weer opbergen en van ons huis weer óns huis maken. Hoe zeer we de wondertjes ook missen, gewoon weer even jezelf zijn in je vertrouwde omgeving is ook weer heerlijk. En we weten natuurlijk dat we voor onze wondertjes goede families hebben gevonden die ten volle bereid zijn er voor te zorgen dat ze een goed leven krijgen.

De meeste van die families hebben ons gedurende de nestperiode vaak verwend met lekkernijen, bloemen en wijn voor mij en heerlijke kauwbotten of snoeperij voor de hondjes. Ook bij het afscheid was dat geval: heel erg bedankt daarvoor > zeker v.w.b. het verwennen van de honden > die hebben het zó verdiend.

slot6

Wij wensen alle nieuwe baasjes en vrouwtjes van onze wondertjes heel veel geluk met hun Cocódotjes-M-wondertje van Ròsa Ke-sera Van Hoefflaecken’s Cocó.

We zien elkaar binnenkort weer. Tot dan.

slot7