M-nest Ròsa Ke-sera d.d. 02.03.2015

Dekmelding Geboorte W1 W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8 Slot
logo m

Geboorte

Héél blij zijn het geboortevrouwtje en (bet-overgrootmoeder Cocó), overgrootvader Hijo, grootmoeder Ke-sera de Cocó’s Hijo, mama Ròsa Ke-sera, halfzus I Besos di Ròsa en de “tantes” Gala & Rubí met de voorspoedige geboorte van 9 nieuwe Cocódotjes-wondertjes.

geboorte 1

Op maandag 2015.03.02 werden we verblijd met 9 Cocódotjes-wondertjes: het M-nestje. 9 Cocódotjes-wondertjes mochten wij verwelkomen: 6 stoere mannetjes en 3 fraaie dametjes.

Opnieuw een probleemloze zwangerschap voor Ròsa Ke-sera, al was eten vanaf de 2de week een groot probleem > niets nam ze vrijwillig. De bevalling verliep vlot en duurde in totaal 13 uur: ook dit keer weer in een mooie samenwerking. Omdat onze Besos na de geboorte van de eerste 2 pups helemaal van slag raakte door de geluidjes die ze maakten, kon de rest van de honden-familie er dit keer niet de hele tijd bij blijven, maar direct na de geboorte is de honden-familie weer herenigd en nu vind ook Besos de geluidjes niet meer eng.

De pups en mams zijn door de dierenarts gecontroleerd en als “mooie, gezonde pups” beoordeeld, ze drinken goed en groeien voorspoedig.

geboorte 2