U-nest Rubí d.d. 14.01.2014

logo

Week 2

week2-1

Oh wat groeit dat spul toch snel. Aan het eind van deze 2de week hebben ze stuk voor stuk hun gewicht al verdrievoudigd of meer. Tientonnertjes zijn het. Zo rond als een tonnetje. Maar dat zegt gelijk alles over de qualiteit van mama Rubí’s melk, of niet? Rubí eet dan ook ongelooflijk veel – en goed gevarieerd > anders is het bij die hoeveelheden niet leuk meer. Het fijnst vind ze het om haar eten en drinken te krijgen “opgediend” terwijl ze haar kroost aan het voeden is > oh-oh, wat lijken mijn meisjes toch op elkaar.

week2-2

Met de andere honden heeft Rubí een prima verstandhouding, ieder weet precies waar zij zich comfortabel bij voelt en zorgt ervoor die grenzen niet te overschrijden.“Zusjelief” Ròsa Ke-sera mag er onbeperkt bij en zij mag de wondertjes ook besnuffelen en kussen. Kleine Besos mag erbij komen wanneer ik Rubí haar eten en drinken geef (zie hiervoor) en mag dan ook de bakjes uitlikken. En wanneer Rubí een beetje met haar kroost ligt te kroelen dan liggen Hijo en Besos strak tegen de puppyren aan met een blik van “wij willen er ook bij”.

week2-3

Inmiddels kunnen ze al aardig door de bak kuieren, weliswaar nog op wiebelende beentjes, maar ze kunnen al behoorlijk vaart maken. Nu is het wachten op het moment dat de oogjes open gaan > dan worden het echte hondjes.

week2-4

Wordt vervolgd.