U-nest Rubí d.d. 14.01.2014

logo

Week 3

week3-1

Al weer 3 weken voorbij gevlogen. En de wondertjes worden groot.

Deze week is er veel met ze gebeurd: – van alle hondjes gingen de oogjes open – van de ene op de andere dag – echt, overnacht – hadden ze boven en onder tandjes – ze slaagden er in de werpkist uit te klimmen > één dametje was daar een ster in en ging dan pontificaal op het zeil zitten plassen. Alsof ze zeggen wilde > zie je niet dat we “groot zijn gegroeid?” – en dus kregen ze meer ruimte: de 1ste puppy-ren is een feit. En dat vinden ze leuk. En we hebben er kranten ingelegd en de één na de ander ging er direct op plassen. Zeg dan maar eens dat het geen wondertjes zijn.

week3-2

Ons zeer jonge Schapendoesje Besos is helemaal verliefd op de wondertjes, ze is er bijna niet bij weg te slaan en zou ze de kans krijgen dan kroop ze er naast. Rubí heeft er geen enkel probleem mee dat de andere Schapendoesdames af en toe en kijkje komen nemen en dat er dan geknuffeld en gekust wordt is ook prima.

week3-3

Onze Schapendoes-man Hijo vind er dit keer niet veel aan. Hij kijkt af en toe eens om het hoekje maar gaan knuffelen zoals anders heeft hij nog niet gedaan.

week3-4

Rubí is helemaal op haar gemak met alles, ze loopt in en uit om te voeden of te poetsen, of soms alleen maar even te kijken. Verder loopt ze weer net als anders door het huis en gaat liggen waar ze zin in heeft. Ook eet ze de “normale” 2 maaltijden weer samen met de anderen in de keuken: gezellig.

We zijn begonnen de wondertjes bij te voeden en dáár is Rubí het hélemaal mee eens want zij krijgt daar dan ook wat van. En wie houdt er nu niet van biefstuk.

week3-5

Wordt vervolgd.