U-nest Rubí d.d. 14.01.2014

logo

Week 4

week4-1

Deze vierde week was verrukkelijk. De wondertjes worden nu zó leuk, echte hondjes zijn het al geworden. Ze kunnen op hun inmiddels stevige beentjes lekker door de werpkist en de puppyren kuieren en elkaar achterna zitten.

Schreef ik vorige keer dat ons nu bijna 5 maanden oude Schapendoesje Besos helemaal verliefd op ze is welnu het is ware liefde geworden hoor. En haar er weg bij houden? Écht niet. Doe ik het deurtje niet vrijwillig voor haar open dan springt ze er toch gewoon bij. Het mooie is dat de liefde van twee kanten komt, want zodra ze er bij is komen ze gelijk naar haar toe om samen te gaan spelen en kroelen.

week4-2
week4-3

Deze wondertjes zijn heerlijk rustige puppen, echte knuffelkonten met heel vriendelijk gedrag. Eten doen ze als de beste, tot nu toe gaat alles er in als koek. Ze komen dan ook allemaal heel goed aan: vandaag is de zwaarste al over de 3 kg-streep. Ze hebben als speelgoed ook elkaar ontdekt en een bal kunnen ze al aardig voort bewegen. Kranten scheuren kunnen ze echter ook. Dus boeven zijn het ook. Maar ‘s nachts dán zijn ze pas geweldig. Het hele spul slaapt van 24.00 tot 06.00 uur. “Dank u” zeggen mama Rubí en het geboortevrouwtje.

week4-4

Rubí was en blijft heel makkelijk met alles. Ze is mooi op gewicht en haar vacht is nog steeds prachtig, ze moet vanwege haar klauwende kroost alleen wat vaker worden gekamd. Gaf ze vorige week aan weer samen met de anderen te willen eten, inmiddels wil ze niet meer uit een aparte waterbak drinken maar alleen uit de “hieruit-drinken-de-anderen-ook”-waterbak. Lekker ding hè. Ben benieuwd wanneer ze weer samen met de anderen uit wil want dat wil ze nu nog niet. Waar we ook benieuwd naar zijn is wanneer zich ook voor de laatste beschikbare wondertjes enthousiaste liefhebbende families aanmelden.

Wordt vervolgd.