È-nest Ròsa Ke-sera d.d. 11.07.2016

Dekmelding Geboorte W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8 Slot
logo

Dekmelding

Héél blij zijn het geboortevrouwtje en (bet-overgrootmoeder Cocó), (overgrootvader Hijo), grootmoeder Ke-sera de Cocó’s Hijo, mama Ròsa Ke-sera, halfzus I Besos di Ròsa en de “tantes” Gala & Rubí, met de voorspoedige geboorte van 7 nieuwe Cocódotjes-wondertjes.

geboorte1

Op maandag 2016.07.11 werden we verblijd met 7 Cocódotjes-wondertjes: het È-nestje.

Ze deed er 2 dagen over maar toen mochten we 7 Cocódotjes-wondertjes welkom heten: 4 knappe mannetjes en 3 fraaie dametjes. Opnieuw een probleemloze zwangerschap voor Ròsa Ke-sera, dit keer was eten echter vanaf het allereerste begin een groot probleem > niets nam ze vrijwillig. De bevalling – eens begonnen – verliep vlot, duurde 1 ½ dag en ook dit keer hebben we het weer samen gedaan. Dit was de eerste keer dat één van onze meisjes pups kreeg zonder dat onze man Hijo er bij was. Normaliter kruipen de dames de laatste 2 weken van hun zwangerchap bij hem “in het holletje” voor troost en nu … kon dat niet, je merkte dat Ròsa iets miste > heeft ze daarom besloten haar wondertjes in zijn mand te baren.

De pups en mams zijn door de dierenarts gecontroleerd en als “mooie, gezonde pups” beoordeeld, ze drinken goed en groeien voorspoedig.

geboorte2