È-nest Ròsa Ke-sera d.d. 11.07.2016

logo

Week 3

Nog steeds 1 reutje en 1 teefje beschikbaar

week3-1

Oh wat gaat dat weer hard: ze worden opeens al zó groot. Inmiddels zijn ze voor de eerste keer ontwormd en we hadden pech dit keer: bij het ingeven van het middel al direct knalroze gespetter uit het mondje en een halve dag later een knalgeel geknetter uit het achterkantje. Zo gaat dat.

week3-2

Nu Hijo’s grote mand uit de werpkist is gehaald, waggelen ze heerlijk de hele ruimte door, liggen ze op de zijplankjes en proberen over de rand vooraan te tuimelen. Vooral in het belang van het buikvelletje van mama Ròsa Ke-sera hebben we de nageltjes voor de 2de keer geknipt. En ja hoor: alle oogjes zijn open en nu zijn de wondertjes opeens échte hondjes > zó leuk.

mama Ròsa Ke-sera met haar È-wondertjes (FOTO MIST)

Wát is mama Ròsa Ke-sera toch een heerlijke mama, ze zorgt iedere keer weer zó goed en zó lief voor ze: geweldig. En zolang ze hun boekje niet te buiten gaan mogen de andere meisjes wanneer ze maar willen bij haar pups. Op dit moment is Rubí degene met de meeste interesse. Dochterlief I Besos di Ròsa heeft meer interesse voor wat er in de bakjes zit Besos is ook dit keer weer een ware charmeuse voor het bezoek.

week3-3

Nog even en dan is de werpkist niet meer genoeg voor ze en moet we hun leefruimte gaan vergroten. Ook deze wondertjes zijn weer lekker relaxed maar deze zijn wel iets verbaler dan de voorgaande wondertjes van Ròsa Ke-sera; zowel wakker als in slaap.

week3-4

Inmiddels is het een komen en gaan van bezoek en vooral van de a.s. baasjes en vrouwtjes die we al hebben > gelukkig zijn ook deze families erg enthousiast en blij verrast met hoe het van week tot week verandert. Ook nu wordt er weer veel uitgelegd en voorbereid “voor later” en ook de eerste kleinere kinderen zijn wezen kijken. Ook voor de komende week hebben we een nieuw avontuur in petto voor de wondertjes. Daarover weer meer de volgende keer.

week3-5