È-nest Ròsa Ke-sera d.d. 11.07.2016

logo

Week 5

Nog 1 teefje en 1 reutje beschikbaar

week5-1

Best een heel fijne week, kan niet anders zeggen. Enige minpuntje is, dat we nog niet voor alle hondjes een familie hebben. Maar goed: komt tijd komt raad.

Ook al weer de vijfde week en die was vol. Ze laten inmiddels bij tijd en wijle hun stemmetjes horen en dollen en spelen heel leuk met elkaar en mama Ròsa Ke-sera vind het heerlijk af en toe met ze te stoeien > haar vacht – of: wat er van over is – vliegt dan in de rondte. Maar ook kan ze heerlijk gaan liggen met het hele spul aan de bar.

week5-2

Nadat ze eerst alleen fijn gemalen biefstuk als bijvoeding kregen, zijn we begin deze week begonnen dat langzaam deels te vervangen door pens > ook dat vinden ze heerlijk. Mooi: blijkbaar goede eters. En ze hebben nu ook een eigen waterbak bij hen staan in de hoop dat ze daar snel uit zullen gaan drinken.

Tja en toen vonden we het ook tijd maar eens uit te proberen of ze al toe waren aan geweekte brokjes en yes. Ook dat gaat er in als zoete koek. Fijn, dat maakt het wat makkelijker voor mama Ròsa Ke-sera. En oh ja: ook deze wondertjes moeten eten uit eigen bak en mogen niet buurten. De andere honden vinden het heel fijn dat het weer zo ver is want zij willen héél graag de afwas weer doen.

week5-3
week5-4

Met enige regelmaat en heel rustig vergroten wij de leefruimte van de wondertjes, ook deze week is de puppy-ren met 1 element vergroot en voorzien van andere speeltjes. Omdat 1 mandje nu ze al zo groot worden een beetje weinig is om met zijn allen in te liggen – al doen ze dat nog zo graag, wilden we er een tweede bij zetten; zo gezegd zo gedaan zou je denken maar nee hoor, hier weer eens niet. Ze wilden van dat andere mandje niets weten. Dus: Besos heeft haar speeltjes in net zo’n mandje liggen en die dus maar omgeruild en wat denk je: toen was het goed.

week5-5

En het zal eens niet: we hebben weer een paar uitbrekers. ‘s Nachts gaat één van de reutjes graag een rondje door de kamer terwijl één van zijn zusjes tevreden is met ontsnappen en op het kleedje voor de puppy-ren te gaan liggen.

week5-6

En volgende week. Wordt een heel belangrijke week. Eerst krijgen we bezoek van de familie van papa Zack. En het is weer de week van de beslissingen. Pfff. En los daarvan gebeurt er weer van alles.

Maar daarover en meer de volgende keer.

week5-7