H-nest Ke-Sera de Cocó’s Hijo d.d. 14.01.2013

Dekmelding Geboorte W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8 Slot
logo

Geboorte

De geboorte op 14.01.2013 van opnieuw gewéldige Cocódotjes-wondertjes.

Uiteindelijk 6 práchtige mannetjes en 3 fraaie dametjes, dit keer 7 grijsbonte of zwart en grijze pups en 2 zwarte pups. Ja, dat klopt: uiteindelijk dus geen 12 maar 9 Cocódotjes-wondertjes omdat 1 reutje en 2 teefjes al snel besloten dat zij Cocódotjes-engeltjes wilden zijn. Met pijn in ons hart zagen we ze vertrekken.

Zwangerschap en bevalling waren dit keer zwaar voor Ke-sera de Coco’s Hijo en ze heeft het op dit moment dan ook best moeilijk. De 1ste week was daarom niet makkelijk. Gelukkig blijven de pups wel goed drinken en daardoor groeien.

geboorte1

De bevalling verliep weer volgens de bij ons tweetjes gebruikelijke samenwerking, hetgeen me iedere keer weer ontroerd, dat volledige vertrouwen dat ze ook dan in me heeft.

Normaliter slaap ik 8 weken op de bank recht tegenover de werpkist maar zelfs dat was deze 1ste week te ver weg: iedere avond maakte ik daarom een slaapplek op de grond pal tegen de werpkist aan zodat ik ook ‘s nachts heel dicht bij ons prinsesje Ke-sera de Cocó’s Hijo en haar wondertjes kon zijn. Van slapen is deze 1ste week echter niets gekomen.

geboorte2

Inmiddels hebben alle honden met de pups kennisgemaakt. Haar vader Hijo en haar dochter Ròsa Ke-sera mogen er ongeremd bij. Maar haar oma Cocó en haar “pleeg”dochter Rubí moeten toch nog maar even uit de buurt blijven. De familie-foto is dan ook nog niet gemaakt.

Als verrassende week-afsluiting kwam het vrouwtje van papa Svante ons bezoeken.